Ručak od jednog pileta


Polu prazan tanjir jer je kasno slikana slika :D
Potrebni sastojci:
  1. Za supu:
    • deo pileta (leđa i trtica)
    • 2 kašike vegete
    • rezanci
  2. Za meso:
    • deo pileta (belo meso, batak i karabatak, krilca)
    • vegeta
    • ulje
    • biber
Pile raskomadajte. Leđa i trticu pileta stavite u šerpu i prelijte vodom, dok ne prekrije meso. Stavite da se kuva. Dok čekate da se skuva supa začinite ostatak mesa vegetom i biberom, zatim nauljite. Ostavite u frižider da meso malo upije sve to. Kada proključa voda, izvadite meso da se malo ohladi i odvojite od kostiju. U vodu dodajte vegetu i meso, stavite još jednom da proključa. Dodajte rezance po želji. Meso izvadite iz frižidera i ispržite ga. Kao dodatak stavite bilo koju salatu.

Cena jela:
pile 360din
rezanci za supu 50din
sve ukupno 410din






Prijatno!

Коментари